A blazek táskának jobban örült, mint a legónak

Szokták azt mondani, hogy a férfiak olyanok, mint a gyerekek. Szeretik a játékokat, őszintébbek, és szükségük van útmutatásra. Az én párom például imád építeni. Ami nem baj, mert ugye építészmérnök, és szerintem az az egyik legnagyszerűbb dolog, ha az ember szereti azt amit csinál, viszont az otthoni legógyűjteménye adhat aggodalomra is okot. Sok ismerősöm szerint ebből már rég ki kellett volna nőjön ebből, és sokan azt mondták, ők egyszerűen csak eltüntetnék azt a sok legó építményt, elvégre irdatlanul sok helyet foglal, én még is úgy gondolom, nem kéne ennyire szőrös szívűnek lenni. Ha ő szeret legózni, hadd legózzon. Legalább majd a fiával is örömmel fog játszani, és nem hanyagolja majd el, mint sok apa. Néha ismerősöktől legót kap szülinapra és karácsonyra, sőt már megszokta, hogy tőlem is szülinapjára mindig legót kap. Általában nagyon örül neki, és nekem igazából csak az a fontos, hogy örüljön neki. Azonban idén úgy döntöttem, kicsit bevállalósabb leszek. Nem megyek rá a biztos legóra, hanem valami más, férfiasabb ajándékot veszek. Úgy gondoltam, hogy veszek neki egy táskát, amivel a munkahelyére is mehet. Viszont hogy honnan? Zsanettel az egyik kávézásunk alkalmával pont erről beszélgettünk.

  • Te, Zsanett! Nemsokára lesz a Tibi szülinapja, de nem tudom mit vegyek neki.
  • Nem legót fogsz neki venni? – kérdezte.
  • Nem, nem. Most mást szeretnék! Amúgy is, férfi létére annyi legója van, hogy az borzasztó!
  • Na rendben. De akkor mit fogsz venni neki?
  • Én úgy gondoltam, hogy egy táskát szeretnék. De nem tudom, hogy honnan vegyek.
  • Jaj, ugyanez volt velem is a Gyuri szülinapján. Én egy internetes oldalról rendeltem blazek táskát, és nagyon szép, jó minőségű bőr táskát hoztak ki nagyon kedvező áron. Széled a választék, biztos te is találsz olyat, ami tetszene a Tibinek!

Ami azt illeti a Gyuri táskája nagyon szép volt. Fel is néztem arra az oldalra, amit Zsani tanácsolt, és be kell valljam, tényleg nagy volt a választék. És az árak is meglepően alacsonyak voltak. Találtam egy szép, bőr aktatáskát, ami éppen le volt árazva. És ráadásul ingyenes volt arra a táskára a szállítás! Éreztem, hogy ezt meg kell rendelnem! A futár egész hamar kihozta, és a kapott termék teljes mértékben megfelelt a leírtaknak. Gyönyörű és jó minőségű bőrből készült, nagyon méretű belső rekesszel rendelkezett, így sok minden elfért benne. Nekem nagyon tetszett a táska, de igazából kíváncsi voltam, hogy Tibi ízlését is elnyeri-e.

Következett a nagy nap, amikor is nagyon izgultam mielőtt Tibi kibontotta az ajándékot. Miután kicsomagolta és meglátta, hát, először is meglepődött, hogy nem legót kapott, de másodszor pedig nagyon tetszett neki.

  • Nahát! Ezt honnan szerezted?
  • Titok. – mondtam neki.

Aztán természetesen a titok nem maradt többé titok, mert a többi családtag is kíváncsi volt, hogy honnan vettem a táskát. Megmutattam mindenkinek a weboldalt, és mindenki elcsodálkozott, hogy milyen olcsó volt, és mégis milyen jó a termék anyaga. Nagyon elegáns, mióta a férjem azt a táskát hordja a munkahelyére, úgy érzem, kicsit megkomolyodott. Talán, egy egészen kicsit. A kollégái is megdicsérték a táskát, és kérdezték, hogy honnan vette. Azóta már egyikük be is ruházott egy táskára ugyan arról a weboldalról. Már nem legózik annyit, a legó építmények már csak dísznek vannak a lakásba. Valamint a jövendőbeli gyerekünknek!

Most már csak azon aggódok, hogy mit fogok adni jövőre, hiszen az idei szülinapi ajándékot már nem lehet felülmúlni!