A kiállítás után flottakezelésről is hallhattunk

Imádom azokat a lakásokat, amelyeknek van stílusa. Ez sokszor már külsőre is megmutatkozik, látszik abból, ahogy fel van építve, de számomra mindig is a belső volt igazán érdekes. Az, ahogyan ki van alakítva maga a lakás. Melyik helység hogyan követi egymást, melyik mekkora, van e boltív, vagy valami különlegesség a belső térben.

A hétvégén egy kiállításon voltunk, amelynek pontosan a belső építészet volt a témája. Nagyon sok érdekes házat láttunk, és sok érdekes véleményt hallottunk. Az, aki körbevezetett minket minden kiállított makettnél elmondta, hogy ki építette, mi volt az alapkoncepció, kik és meddig éltek a helyen. Ezek többnyire régi nemes emberek lakásai voltak, de volt köztük egy-egy kastély is.

flottakezelésMi csak laikusként mentünk a helyszínre, de sok néző kimondott szakértője volt ennek a témának. Miután vége lett a kiállítás hivatalos részének, még mindenki maradt beszélgetni. Eleinte maga a kiállítás volt a téma, aztán felhozódott minden féle egyéb. A férjem, aki nem rajongott azért az ötletért, hogy részt vegyünk ezen a rendezvényen, a végén mégis elégedetten távozott. Na, nem azért, mert annyira élvezte volna, és rájött volna arra, hogy a belső építészt mennyi csodás rejtelmet takar, hanem azért, mert egy másik unott férj nagyon jó tanácsod adott neki flottakezelés területén.

Milyen érdekes, hogy a férfiak milyen könnyedén megtalálják a közös hangot, illetve a közös érdeklődést. Ez előtt nem is ismerték egymást, azóta meg szinte napi szinten beszélnek, mindez egy olyan apró témának köszönhetően, mint a flottakezelés. Bár a férjem szerint ez csak szerintem apró dolog, amúgy igenis nagy súlya van. Ez a pasi, akit amúgy Bélának hívnak, ajánlott neki egy oldalt, ami kimondottan ezzel foglalkozik. Mondta, hogy ő is ezzel a céggel áll szerződésben, illetve mindent, amit tud erről a témáról, azt innen tudja. Már a kezdőlap témája is arra irányul, hogy rávezesse az érdeklődőt, hogy mire figyeljen oda cégautók esetén. Ahogyan az oldal bal oldalán megjelenő sáv, úgy egy rövid videó is arra hívja fel a figyelmünket, hogy az ide látogatóknak most lehetőségük van arra, hogy részt vegyenek egy ingyenes, öt levélsorozatból álló tájékoztatón, amely öt költségcsökkentő lépést mutat be cégautók vásárlása esetén. Sokan, akiknek kisebb magánvállalkozásuk van, nem tudják, hogy mibe verik a fejszéjüket, amikor kocsikba fektetnek. Persze nagyon jól hangzik, hogy ha már egy kisebb cég is tud biztosítani az alkalmazottainak cégautót, abszolút növeli a vállalkozás presztízsét, ugyanakkor, ha nem ért eléggé ehhez a tulajdonos, akkor akár csődbe is viheti a saját cégét. Szóval tényleg érdemesebb flottakezelésben gondolkodni, még mielőtt valaki a saját feje után belevág ebbe az egészbe.

Pontosan emiatt javasolta Béla is a férjemnek ezt a céget, mivel mind a három szolgáltatásuk esetén biztosítják a flottakezelést, és a tartós bérletet. Az utóbbiról is részletes tájékoztatót lehet találni a fentebb említett oldalon. Emellé a két alapszolgáltatás mellé több minden jár, attól függően, hogy a kliens melyiket választja. Nyilván ehhez mérlegelnie kell, hogy melyikre van elegendő pénze, illetve melyikre van a leginkább szüksége a cégének.

A férjem már fel is vette velük a kapcsolatot. Nem kellett mást tennie, mint egy pár adatot kitöltenie egy rövid űrlapon. Meg kellett adja a nevét és az elérhetőségét, illetve megjegyzésben röviden leírta, hogy mi célból keresi fel őket. Nagyon hamar vissza is hívták, és azóta is remekül halad a közös együttműködés.

Szerintem teljes mértékben megérte elmennünk arra a kiállításra, hiszen ez mindkettőnk számára maradandó élményt okozott. Én a mai napig, ha becsukom a szemem, látom magam előtt azokat a gyönyörű lakásokat, a férjemnek pedig sikerült egy remek üzletet kötnie, valamint egy nagyon jó barátot szereznie. Bélával azóta is tartják a kapcsolatot, én is nagyon megkedveltem a feleségét, és már több közös programot is szerveztünk. Ki mondja azt, hogy egy kiállítás unalmas?