Csodás ventilátort láttam egy dizájner kiállításon

Mindig is nagyon vonzottak a menő, furcsa, különleges tárgyak, ezért nagyon szívesen járok/ jártam dizájner kiállításokra látogatóként. Szeretem az egyedi készítésű ruhadarabokat és kiegészítőket, én magam is szívesen hordok ilyesmit. És igyekszem is, amennyire lehet, támogatni a magyar művészeket, alkotókat. Nagyon szeretem az egyedi vásárokat, összejöveteleket, ahol megismerhetem a legújabb magyar divattervezők nevét például. De ugyanígy nagyon szeretek minden érdekeset az építészetben is. A formákkal való kísérletezés egyszerűen lenyűgöz a modern építészetben. Nagyon szépek persze a klasszikus formák is, és a világért sem mondanám, hogy ezeket vessük el. Ugyanakkor jó lenne megfordítani azt az általános vélekedést, hogy a modern építészet csúnya és kifacsart ízlésből születik.

Egyszer egy ilyen modern épületben tartották meg a kedvenc dizájner kiállításomat, de ekkor másra lettem figyelmes. A mennyezeti ventilátor nyűgözött le, kérdeztem is, honnan szerezték be ezt a csodát. Legnagyobb meglepetésemre azonban nem egy dizájner darabot néztem ki magamnak, a ventilátor ugyanis a BestMarkt internetes áruházból érkezett. Otthon meg is néztem magamnak ezt a webáruházat, és rögtön nagyon szimpatikussá vált a kínálata. Itt ugyanis tényleg mindenfajta igényre megtalálja az ember azt a ventilátor típust, amit keres! Otthonra persze lehet, hogy nem mindenki vállalna be egy mennyezeti ventilátort, de a szokásos álló és oszlopventilátorokból is igen nagy a választék a webshopban. De aki szeretne, találhat itt magának asztali, fali, vagy padlóventilátort is.

Akinek fontos a ventilátor márkája is, nem fog csalódni, a BestMarkt-ban ugyanis a legtöbb neves vagy népszerű gyártó képviselteti magát. Így aki kifejezetten egy gyártó termékeire kíváncsi csak, a bal oldalon található szűrővel könnyen az igényeire tudja szabni a keresési feltételeket. Sőt, ha valaki esetleg bizonytalan lenne, melyik típust válassza, az oldal erre is kínál megoldást. A BestMarkt-on ugyanis mindössze egyetlen kattintás, és máris össze lehet hasonlítani egymással a különböző termékeket. Ráadásul 90 napig elérhetőek a vásárlói vélemények is az adott termékről, ami ugyancsak megkönnyítheti a választásunkat. Ha pedig már kiválasztottuk az áhított darabot, a szállítás miatt sem kell aggódni. A legtöbb terméket ugyanis készletről szállítják, így akár egy nap alatt az otthonunkban lehet a ventilátor! De a külső raktárról kiszállított darabok is néhány nap alatt landolnak a megadott szállítási címünkön.

És hogy egy kicsit a dizájner vonalnál maradjak, hadd említsem meg, hogy érdemes a különböző színkombinációkat is próbálgatni az oldalon Természetesen a legtöbb elérhető ventilátor a BestMarkt-on is fehér színű, de nem árt megnézni egyéb árnyalatokat sem. Nekem különösen tetszettek a fás, ezüstös, illetve kontrasztos, fehér-fekete darabok is, mindegyiket el tudtam volna képzelni az otthonomban. Ha neked is bejött a BestMarkt kínálata ne habozz, és rendelt otthonra tőlük ventilátort még ma!