Egy építész vállalkozásnak is szüksége van székhelyre

Az építészet egy olyan része a világnak, amit szerintem sokan magától értetődőnek veszünk. Elvégre mindenki ezeken a helyeken belül él. Arra viszont ritkán gondolunk, hogy sokszor még az otthonaink ötlete sem a mi fejünkből pattant ki. Én is azóta, hogy egy társasházba költöztem, sokszor elfelejtem, hogy micsoda története lehet annak, hogy ez a hely megépült és pont ilyennek épült meg.

Az építészet szerintem ezért annyira lenyűgöző. Nem számít, hogy egy bolt, vagy egy pláza, az összes mögött egy ember áll. Én már többször néztem végig azt, hogy felépítenek egy házat. Hihetetlen, hogy mennyire tervezésre van szükség ahhoz, hogy egy ilyen létesítmény megvalósulhasson. Az építészek mellett pedig, akik előtt még emelem kalapomat, azok egyértelműen a munkások. Éveken keresztül dolgoznak egy ilyen projekten és a végén tényleg a semmiből valami óriási dolog lesz.

Hasonló érzés volt mikor először belekezdtem a saját cégembe. A legjobban a székhelyszolgáltatás rendelet kapcsán akartam informálódni, mert tudtam, hogy mennyire fontos, hogy minden a jogszabályok szerint legyen elintézve a cégemmel kapcsolatban. Egyedül azonban nem hiszem, hogy jól ki tudtam volna igazodni ebben a világban, úgyhogy nagyon örülök, hogy megtaláltam a Székhelyszolgáltatás24 nevű oldalt. Mikor beírtam a keresőbe, hogy székhelyszolgáltatás rendelet, azonnal őket adta ki, ami már alapból egészen bizalomra adott alapot.

Tetszett egyébként az oldal kinézete is. Különösen azért, mert modern érzete volt. Nem pedig azok az olcsó honlapok, amikkel ugyanúgy csak spórolni szeretnének a készítők. A székhelyszolgáltatás rendelet kapcsán rengeteg információt tudtam gyűjteni, ahhoz pedig, hogy ezt a részleget elérjem, nem kellett mást tennem, mint a kis menüt használni. Ez az oldal tetején van és nem hiszem, hogy bárkinek gondot fog okozni a kezelése.

A székhelyszolgáltatás rendelet egy olyan dolog, amit nem annyira bonyolult megérteni és mégis, nagyon nehéz pontos és megbízható információt találni róla. A Székhelyszolgáltatás24 oldala azonban az előbb felsorolt összes szempontnak megfelelt. Nagyon tetszett, hogy a székhelyszolgáltatás rendelethez kapcsolódó szöveg nem volt túlkomplikálva. Ezalatt azt értem, hogy attól függetlenül, hogy a hangvétel végig szakmai volt, még én is meg tudtam érteni mindent, pedig nem is vagyok annyira járatos a témában.

A székhelyszolgáltatás rendelet röviden egyébként arról szól, hogy minden egyes cégnek szüksége van saját székhelyre. Ehhez pedig a legjobb, ha igénybe veszünk egy olyan megbízható székhelyszolgáltatót, mint a Székhelyszolgáltatás24. Elvégre, ha már találtam egy olyan helyet, ahol pontosan informáltak engem az egész folyamattal kapcsolatban, akkor minek keresnék tovább?

A székhelyszolgáltatás áraik egyáltalán nem vészesek. Sőt, még arra is van lehetőségünk, hogy céget alapítsunk náluk. Ha emellett döntenénk, akkor az alapítás ingyenes, cserébe csupán székhelyszolgáltatást kell igényelnünk. Szerintem ez egy nagyon jó ajánlat, amit én is igénybe vettem.

Mégis, az egész végül nem ezeken a külsőségeken múlik, hanem azon, hogy mennyire jó a kommunikációjuk és mennyire elérhetők. Nem fogok nagy meglepetést okozni, mikor azt mondom, hogy ezzel sem hagytak keserű szájízt. A telefont azonnal felveszik, ami nem feltétlenül egy megszokott dolog már a mai világban. De még ha e-mailt is írnánk nekik, a reakció idejük még úgy is lenyűgöző. Összességében tehát nagyon elégedett voltam a szolgáltatásukkal és nem gondoltam meg azóta sem magamat, hogy együtt dolgozok velük. Másoknak is szívesen ajánlom őket.