Építészet felsőfokon vagy felső polcon?

A legjobb barátnőm párja rajong az építészetért, és az épületekért. Építészmérnöki diplomát szerzett és ebben a munkakörben is dolgozik. Amint teheti nem csak a munkahelyén de szabadidejében is ezzel szeret foglalkozni. Képezi magát és keresi mindig az új kihívásokat és technikákat, amivel valami egyedit alkothat. Egy egy ház megtervezése számára mindennél többet jelent, hogy valami maradandót tudott a jövő számára alkotni. Barátnőm is rendkívül büszke rá, hogy egy ilyen tehetséges, és nagyreményű embert tudhat maga mellett. Aki még apukájának a vállalkozásába is besegít, önzetlenül, és a szakszerű meglátásai által.

Egy ilyen alkalom volt az is, amikor a család közösen nézett ki polcrendszereket, a nagyobbacska helyiségükbe a kert végében. Mivel szerették volna jobban rendszerezettebbé tenni, annak a belső terét.

Sokáig keresgélt a család egymaga, mígnem barátnőm párja egyik vasárnapi ebédkor felvettet, hogy most itt van ő is, nézzenek közösen salgó polcokat. Most ki tudja, hogy barátnőm párja, vagy csak a véletlen szerencse hozta azt meg, hogy éppen akkor találtak rá, a megfelelő cégre, akinél minden egyezett, az együttállás megtörtént, hogy amit barátnőm szülei kerestek, az mind megtalálható volt a cégnél.

Ahogy Julcsi barátnőm párja meglátta az oldalt, melyre ráleltek közösen, tudta, hogy ez egy jó cég lesz. Sokat elárul a cégről, már maga az, hogy milyen honlappal próbálja a vásárlókat vásárlásra ösztönözni, ez a cég mindent elkövetett, hogy megnyerje magának az oldalára látogatókat. A termékeket remekül elválasztva a fajtáiktól, pontos megjelöléssel, és részletes termékleírással forgalmazzák. A polcok, melyek raktározásra alkalmasak, mindegyike képpel ellátva található az oldalon, így az érdeklődő rögtön virtualizálni tudja, hogy a kiválasztott polcrendszer, hogyan is fog nála kinézni.

Salgó polcra esett a választásuk Julcsi barátjának segítségével, felmérte, hogy amit rendszerezni és polcra helyezni szeretnének dobozok tárolására, ez a fajta polc a legalkalmasabb. Salgó polc egy acélból készült, nagyon jó teherbírású, jól rakodható, polcrendszer. Mindezek mellett az a raktár vagy nagyobb tér könnyebben átláthatóvá válik általa, és ami nagy újítás, hogy lehet kérni csavarmentes kivitelben is. Könnyen összeszerelhető, könnyed termékről beszéltek, amely mindenki számára szimpatikus volt.
Árajánlatot is kértek ettől a remek cégtől. Rövid idő elteltével telefonhívást is kaptak, hogy érkezne egy felmérő szakember, aki megnézi a raktárt és elkészíti a pontos árajánlatot, némi vázlatos tervrajzzal, hogy milyen elrendezésben lenne a legalkalmasabb, és a legjobb a kivitelezés. A barátnőm szülei itt már teljesen a szakemberre bízták magukat, hittek neki, hogy a salgó polc melyet a vej jelöltjük választott ki az tényleg jó lesz, mivel a felmérő szakember is megerősítette a tényt, hogy kiválóan választottak, és ha nem illene a közebe, vagy beszerelhetetlen lenne a salgó polc, akkor neki azt jeleznie kellene a megrendelő felé. Nagyon korrekt hozzáállás ez a cégtől, és a mai világban nagyon ritka is ez az őszinteség. Nagyon kedvező árajánlat érkezett a cégtől, melyet rögvest el is fogadtak, és a cég nekilátott a legyártásnak, majd a kiszállításnak és a helyszínen való összeszerelésnek. Ami a cég jelentős ismérve az, hogy ők a kezdetektől vállalják a folyamat végéig a polcrendszer menedzselését. Így tudnak csak teljes garanciát vállalni, és így biztosak ők is és a megrendelők is, hogy a legjobb minőséget kapják a pénzükét. Valamint nem kell a megrendelőnek külön azzal törődnie, hogy arra az időpontra, amikor a szállítás megtörténik, addigra egy összeszerelő szakember gárdát fogadjon, nem csak energiát és valószínűleg pénzt is megtakarítanak, de rengeteg szervezéssel járó stressztől óvja meg így a megrendelői a cég.
Barátnőmék szülei nagyon elégedettek a cég nyújtotta szolgáltatásokkal, jobb céget nem is találhattak volna, a kiérkező összeszerelő szakemberek, teljes mértékben értettek a dolgukhoz. Nagyon gyorsan és precízen tudtak közösen dolgozni, azért, hogy a megrendelő időben át tuja venni a salgó polcait. Remek minőségű anyagból készült a polcrendszer, maximálisan azt kapták ,amit a honlapon található fényképeken láttak, nem okozott cseppet sem csalódást a cég. Azóta is szeretettel használják a polcokat, és amint tehetik ajánlják a céget, akikkel teljes mértékben elégedettek azóta is.