Ház tervezés, német nyelvtanfolyam

Igazán nagyon felemelő érzés az, amikor valakinek beleszólása lehet, hogy egy házban mi hol legyen, és hogy mit hová tegyünk. Még az ablakot, és az ajtót is megmondhatom. Tudod, hogy milyen érzés ez?

A ház tervezése

building-plan-354233_640Szerencsésnek mondhatom magamat, amiért egy ekkora lehetőséget kaptam az élettől. A férjem tervező, így egyértelmű, hogy ő tervezi meg az otthonunkat. Jobban mondva  tervezte meg, mert már épülőben van. Mindent volt lehetőségünk alaposan átrágni. melyik fal milyen, honnan süt a nap, hol megy le, melyik lesz az északi fal, hova nem tehetünk ablakot…számos dologra kellett odafigyelni. Én nem is gondoltam volna, hogy mik vannak.

Az előzmények

A telket mg én 9örököltem meg édesapámtól. Mivel nem voltam ráutalva, így nem akartam megválni tőle soha. Majd gondoltam idővel, ha nem kell eladom, addig is jó befektetés. Talán a mai ingadozó világban még mindig az ingatan számít a legjobb befektetésnek. Meg kell hagyni, jó ízlése volt az öregemnek. Dunai panoráma, fent a hegy tetőn. Na azért ne gondoljátok, hogy a Budai dombon, de én szeretem ezt a telket.

Már számtalan alkalommal meg akarták venni, de soha nem álltam kötélnek. Miután a környék egyre jobban kezd kiépülni, még egy nyelviskola sincs messze, aki a német nyelvtanfolyamát kínálja, így el hihetitek, hogy jó helyen van.

Még jó, hogy nem adtam el soha, hiszen a leendő otthonunkat ide tervezzük. Remélem, hogy hamarosan elkészül, és élvezhetjük az otthon melegét.