Névnapra új táska és építészeti album is lehet szép ajándék

Nagyfiam építészmérnöknek tanul. Kollégiumban lakik, keveset van már itthon. Önálló életet él, tanul, dolgozik. Szerencsére az egyetem nagyon jól megy neki, hiszen érdekli, szereti amit tanul és alig várja, hogy befejezze a tanulmányait és választott szakmájában dolgozhasson végre.  

Közeledett az őszi szünet, és meg is volt beszélve, hogy itthon tölt majd pár napot. Éppen akkora esett névnapja is, így nem volt kétséges, hogy abban a néhány napban bulit is tartunk majd. Nagyon szereti a különböző építészeti csodákat, -korokat és -stílusokat bemutató albumokat így férjem megnéztem mi hiányzik még tetemes gyűjteményéből és beszerzett egy olyat ajándékba.

Én pedig észrevettem, hogy hátizsákja, melyet a hétköznapokon visel és ez egyetemi előadásokra is hord elég kopottas már és a cipzárja sem tökéletes, így elhatároztam, hogy hátizsákból is szerzek be neki egy újat, meglepetésnek. Nem is volt kérdés, hogy honnan fogom kiválasztani a hátitáskát, hát persze, hogy megint az Anna Táska webáruházból!

Nagyon szeretek itt vásárolni, ha táskák online rendeléséről van szó, én már nem is megyek máshová, korábbi kedvező tapasztalataim miatt. A webshopot a www.annataska.hu oldalon lehet megtalálni. Mindig innen szerzem be a táskákat, pénztárcákat, öveket is a férjemnek, gyerekeknek és magamnak is. De olyan is előfordult már, mint ahogy most is, hogy ajándékba, meglepetésnek szánt dolgokat választottam innen családtagoknak, olykor barátnőknek is.

A webáruházat felkeresve a táskák típus szerinti csoportosítását választottam, ahol a hátitáskák menüpontra kattintottam, és a találatokat nem szerint férfi táskákra szűrtem le. Nagy volt a választék, és a probléma jó értelemben véve ismét a szokásos volt, mert több termék is nagyon tetszett ezzel nehezítve meg a választást. Bár nagyfiam ízlése általában a férfiakéhoz hasonlatos, biztos voltam benne, hogy találok majd itt neki teljes mértékben megfelelő terméket, amivel örömet szerezhetek. Általában a sötét színeket kedveli, sötétkéket, szürkét, feketét. Ruhatára is egyszerű, jobbára farmerek, pólók, kapucnis pulóverek és néhány csinosabb ing, nadrág és öltöny alkotja. Inkább előtérbe helyezi a praktikumot az esztétikummal szemben, mint a férfiak általában.

Régi helyett újat

A régi hátizsákja, amit a hétköznapokon használ is sötét színű, így én is egy hasonló darab beszerzése mellett döntöttem. Választásom egy fekete Bugatti hátizsákra esett, mely ugyan egyszínű, kialakítása és zsebeinek elhelyezése miatt mégis rendkívül stílusos volt. Szintetikus anyagból készült, méretei 31×44.5×12 cm. Ideális választásnak tűnt a hétköznapokra és az egyetemi órák látogatására is. Jegyzetek, tollak, szendvics, pénztárca, telefon, úgy gondoltam, minden fontos és szükséges dolog elfér majd benne.

Betettem a kosárba az ajándéknak szánt táskát, melyet PickPack pontra kértem és megrendelésemre érkezett visszaigazoló e-mail megérkezése után előre utalással rendeztem is. Volt még korábbi vásárlásaimból maradt hűségpontom is, így azzal is csökkent a fizetendő összeg.

Ezért is érdemes vásárlóként regisztrálni, mert hűségpont programban vehetünk részt, ezzel jelentősen csökkentve jövőbeli vásárlásaink végösszegét. Egyébként márkák és típusok szerint is nagyon sokféle táskából válogathatunk, de ez a változatosság stílusokra, színekre és anyagokra is igaz. Vannak itt hölgyek és urak számára is szép és praktikus darabok, de uniszex termékek között is válogathatunk.

Nekem már régóta nagy kedvencem ez a webáruház, pénztárcák, övek, táskák online beszerzését én már csak itt szoktam lebonyolítani. Ezúttal is sikerült tartós, márkás darabot beszerezni, mellyel kellemes meglepetést okoztam. A névnapi buli nagyon jól sikerült, nem is tudom hogy az építészeti albumnak vagy az új táskának örült-e jobban. Talán mindkettőnek, ugyanannyira.