Székhelyet nem csak új építésű helyre lehet bejelenteni

Egy cég székhelyét sok helyre be lehet jelenti. Viszont, ha nem a tiéd az ingatlan, akkor a tulajdonostól engedélyt kell kérni. Ha ezt megkapod, akkor már nem állíthat meg semmi abban, hogy létrehozd a saját vállalkozásodat.

De, ha nem szeretnéd oda bejelenteni a vállalkozásodat, ahol élsz, mert szét szeretnéd választani teljes mértékben a munkát és a magánéletet, illetve megszeretnéd előzni a lehetséges kellemetlenségeket, ami egy hivatalos eljárás alatt létrejöhet, akkor érdemes lehet külső helyszínt választani.

Több cég is foglalkozik székhelyszolgáltatással. Ebben az esetben ezeknek utána lehet nézni. Nem csak a székhelyet biztosítják számodra, de a székhelyen történő teendőket is ellátják. És még iparűzési adó mentes településre is be tudják jelenteni a vállalkozásodat. Ez sok esetben jó választás lehet, de mindenképp mérlegelni kell. Hiszen nem minden esetben lesz a legmegfelelőbb választás számodra az iparűzési adó mentes székhely. Ezt a legjobban a könyvelőddel tudod megbeszélni, aki tudja milyen költségeid vannak és ez alapján a döntés már könnyű.

A Topcégalapítás csapata nem csak cégalapítással kapcsolatos segítséget tud nyújtani számodra, hanem bizony székhelyszolgáltatással is foglalkoznak. Erre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak, így ha nem lennél elégedett a munkájukkal, ezzel élni tudsz. Az ilyen garanciáknak én mindig örülni szoktam. Nem csak biztosítanak arról, hogy a szolgáltatásuk minősége megfelelő, de arról is, ha nem vagyok elégedett, akkor még vissza adják azt az összeget is, amit a bizalmukba fektettem.

A székhelyszolgáltatással már több mint 11 éves tapasztalatuk van, így bátran kijelenthető, hogy kellő gyakorlattal és szakértelemmel rendelkeznek ahhoz, hogy a legjobbat tudják nyújtani. Folyamatosan fejlesztik magukat, a jogszabályokat folyamatosan figyelik, így nem fognak olyan akadályba ütközni, amit ne tudnának megoldani. Ügyvédi irodákkal is kapcsolatban állnak, éppen ezért minden helyzetben jogszerűen tudnak eljárni.

Mit nyújt még a székhelyszolgáltatás? Minden hónapban egy napra díjmentesen bérelhető egy tárgyaló, ami nagyon jól jöhet, hogyha nincs sajátod és néha az ügyfelekkel vagy a munkatársakkal megbeszélést tartanál. A székhelyre érkező leveleket és csomagokat pedig mindig átveszik és továbbítják számodra. A leveleket e-mailben továbbítják, a csomagokat pedig minden hónap elején postázzák a megadott címre. Ennek köszönhetően egy leveled és csomagod sem fog elveszni.

A hivatalos szerveket törvényszerűen fogadják és mindent megtesznek annak érdekében, hogy zökkenőmentesen haladjanak a dolgok.

A cégalapítás területén is hasonlóan alapos munkát végeznek. 3 fajta cégalapítási csomag közül is választhatsz. Meg kell nézni, hogy pontosan miben szorulsz segítségre és ez alapján pontosan ki tudod választani a neked tökéletes ajánlatot. Amennyiben székhelyszolgáltatásra is szükséged van, akkor két csomag közül tudsz választani, ha már van sajátod, akkor pedig egy az, ami igazán neked való lehet. A kft alapítás feltételei is megtalálható az oldalon, így ha a kft alapítás feltételei érdekelnek, mindenképp keress rá a Topcégalapítás honlapjára.

A székhelyet egyébként bármikor indok nélkül meg lehet változtatni, így ha nem vagy elégedett a mostanival, akkor tudd, hogy van lehetőség a változtatásra.

A cégalapítással kapcsolatban minden fontos információt megtalálsz a weboldalon. Részletesen kitérnek rá, hogy milyen teendők vannak a cégalapítást megelőzően illetve utána és arról is részletesen tájékoztatnak, hogy a cégalapításnak milyen pontos lépései vannak. Ha erre kíváncsi vagy, akkor mindenképp nézz szét az oldalukon. Biztos vagyok benne, hogy sok érdekes információt fogsz te is találni.

Egy biztos, a könyvelő megválasztása kulcsfontosságú lehet a vállalkozásod szempontjából. Éppen ezért olyan könyvelőt érdemes választani, akivel megértitek egymást és akiben megbízol. Ha olyan könyvelőt választasz, aki szakmailag nagy tudású és még jól meg is értitek egymást, akkor nyert ügyed van. Nagyon sok dologban tud neked segíteni egy jó könyvelő, így mindenképp légy alapos.

Ahogy a cégalapításban úgy a székhelyszolgáltatásban is tudsz segítséget kérni. Ha ezt megfelelő emberektől kéred, akkor az indulás zökkenőmentes lehet és sok kellemetlenségtől megkímélheted magad. Mindig olyan emberektől kérj tanácsot, akiknek a szakmai tudásuk is megvan és valóban hasznos tanácsot tudnak adni. A Topcégalapítás csapata ilyen. Én ezért is kértem az ő segítségüket. Ha Te is úgy gondolod, hogy megbízol bennük, akkor kérd te is az ő segítségüket.